BIOMATCH

posted in: Uncategorized | 0

BIOMATCH er den videnskabelig tilgang til “swing weight”.

Biomatch er udviklet og patenteret af ingeniør Gisle Solhaug, der selv er en habil golfer. Man har nu i over 90 år brugt “swing weight”, som metoden til at vægte og balancere jern og køller. Det er en statisk målemetode og tager slet ikke hensyn til golferens sving, der i allerhøjeste grad er dynamisk.

BIOMATCH-systemet tager højde for dit køn, vægt, højde, BMI, køllens / jernets vægt, lieangle og MOIG, som er “moment of inertia around the grip”.  (MOIG måles med en speciel maskine). Efter input af alle disse data i BIOMATCH-programmet, kommer der en liste ud med vægte, der skal isættes jern og køller. 

Resultatet er ikke til at tage fejl af. Spredningen / dispersion bliver mærkbart forbedret og i mange tilfælde øger man også svinghastihed og dermed carry distance.

GOLFFITTING4YOU har fået forhandlingen af BIOMATCH i Danmark og Sverige.

Har du lyst til at prøve BIOMATCH, så kontakt os. Vi tilbyder at lave BIOMATCH af et jern. Herefter kan du tage stilling til resultatet og er du ikke tilfreds, så piller vi vægten ud igen og sætter et nyt grip på. UDEN BEREGNING.

PRISEN for BIOMATCH af op til 13 jern og køller er 1750,- kr.

 

Under videoklippet finder du 2 screenshots af BIOMATCH udført af GOLFFITTING4YOU.

Se video nedenfor hvis du gerne vil vide mere:

 

 

 

Daniel er en mand sidst i 20’erne og spiller i handicap 13. Han spiller med et Callaway sæt af lidt ældre dato, men med nogle fine NIPPON skafter.

Først varmede Daniel op på vanlig vis og derefter testede vi hans 7’er jern med 5 slag. Det gav en spredning på 516 m2. 

Efter BIOMATCH lavede vi den samme rutine og nu er spredningen helt nede på 60 m2. Et fantastisk resultat og Daniel har selvfølgelig fået hele sættet Biomatched.

 

 

Her er resultatet fra en 56 årig mand, der har spillet golf i 6 år.

Spredningen er næsten halveret og carry distance er forøget med 5 meter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *