CUSTOM BUILT

posted in: Uncategorized | 0

HVORFOR CUSTOM BUILT GOLF CLUBS?

Er det dyrt? Den korte: NEJ.

Er det nødvendigt? Den korte: JA.

Bliver jeg bedre? Den korte: JA. Nogle med det samme; andre med lidt træning.

ER DET NØDVENDIGT?

Som golfspiller skal du med millimeters nøjagtighed ramme en lille bold med et lille metalhoved, der sidder for enden af en stang på mellem 85 til 120 cm i længden og som bevæger sig med en hastighed på op til 160 km/t eller mere. Og det splitsekund hvor bold og hoved har kontakt med hinanden, afgør hvor præcist din bold lander og hvor langt den flyver.

Tag et kig uden på golfbanen. Det er vist helt klart, at vi alle er forskellige i højde, drøjde, armlængde, svingtype, alder, fysik og ikke at glemme, at der både er kvinder, mænd, drenge og piger. Tag nu et kig på deres udstyr. Ping, Callaway, Titleist, Wilson, Nike osv. Jern med standard længder, loft og lie angles. Drivere, der er alt for lange og puttere, der koster spidsen af en jetjager og alt sammen med standard grips.

Man burde kunne forvente, at dyrt købt namebrand udstyr passer til spilleren, men det er desværre ikke tilfældet. Detter udstyr er masseproduceret, så det passer til ca. 55-60 % af markedet. Og vel at mærke, så disse 55-60% kan spille nogen lunde med udstyret – ikke op til deres fulde potentiale. Og for kvinder har man sagt, at det hele bare skal være en tomme kortere – så passer det til dem!!

Der er mange, der kalder skaftet for “motoren” i køllen og jernet. Det er faktisk helt forkert, for du er selv motoren. Man burde i stedet kalde skaftet for gearkassen eller koblingen, for skaftet overfører via sin vægt og fleksibilitet det, du som motor udfører. Og hvis flex og vægt ikke passer til din svingtype og hastighed, så går det ud over både længde og nøjagtighed. Og for at fuldende forvirringen, så er flex forskellig fra producent til producent. Der er ganske vist en standard mht. flex. LL, L, A, R, SR, S og XS, men R-flex hos en producent kan være L eller S hos en anden producent.

Det er vigtigt at indse, at langt det meste golfudstyr bliver produceret i Østen og det gælder også for OEM-produkter og namebrands. Og i flere tilfælde er det den samme fabrik, der producerer for flere brands. Hos Golffitting4you bruger vi kun kvalitetsprodukter, hvor der er skrappe krav til råmaterialer, produktion og kontrol. 

ER DET DYRT?

Det er ikke dyrere, at få lavet et til DIG tilpasset sæt, hvor hvert eneste jern, kølle eller putter er tilpasset til DIT sving, svinghastighed, højde, stance og fysik, end at gå ned i den nærmeste golfbutik eller netbutik og købe et namebrand. Golffitting4you udleverer og sælger ikke et produkt, før vi selv er tilfredse og ikke mindst, hvor DU er tilfreds. Delene Golffitting4you bruger er fuldt på højde med eller bedre end produkterne de kendte namebrands bruger. De kendte mærker har et enormt reklamebudget og reklamesøjler i form af dyre tourspillere. Alt dette skal betales først og så deres egen fortjeneste oveni, før der er penge til selve produktet. Disse udgifter har Golffitting4you ikke og det samme gælder for producenterne, hvor vi indkøber varerne.

BLIVER JEG BEDRE?

Nogle vil opleve forbedring med det samme. Andre skal bruge lidt tid og træning for at få udbytte af det gamle tilpassede udstyr eller det helt nye sæt. Og det er ikke så mærkeligt. Der kan være tale om ændring af loft, lie, skafternes længe, flex og gripstørrelse. Mange spillere tilpasser sig udstyret eller kæmper stædigt for at tilpasse sig det og sådan skal det ikke være. Udstyret skal være tilpasset til dig.

Golffitting og custom club making er i al sin enkelhed kompromiset mellem længde, præcision og træfsikkerhed i så mange slag som muligt. Golffitting4you arbejder ikke på, at du har et “drømmehug” for hver 100 sving, men at du har 99 gode slag med kendt længde og præcision ud af 100 sving.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *