JEG VIL KØBE UDSTYR

Når du har besluttet dig for at købe:

  • Bliv fittet. Det vil bestå af et interview og statisk fitting. Vi vil også berøre den dynamiske fitting med launch monitor for at måle på lie angle og din træfsikkerhed. Det kan sagtens være, at du har et helt naturligt anlæg for stance og golfsvinget. I dette tilfælde kan vi så tilpasse udstyret meget mere.
  • Køb dele af et fuldt sæt. F.eks. Driver, Fairway 5, jern nr. 5, 7, 9, Pitching wedge, Sand wedge og så en putter. I begyndelsen forvirrer det med et fuldt sæt og man har rigeligt at vælge imellem med 5 jern, 2 køller og en putter.
  • Det er fornuftigt at starte op med et delsæt for senere at supplere det. Fordelen ved at købe hos os er, at modellerne produceres i længere perioder. Hos mærkevarerne bliver der spyttet flere modeller ud pr. år og de kan ikke skaffes igen et halvt år efter.
  • Udstyr købt hos Golffitting4you kan justeres. Vi kan ændre loft og lie angle, ændre swing weight samt  forlænge eller afkorte skafterne, hvis der skulle vise sig et behov og alt efter hvordan svinget udvikler sig.
  • Hvis det nu viser sig, at du gerne vil have et bedre sæt, så har du med delsættet ikke tabt så meget og der er sikkert noget af udstyret, du kan bruge i det nye sæt. Det er i selve skaftet, at meget af hemmeligheden ligger begravet og noget af det første, man bør overveje at se på, når sving og svinghastighed har ændret sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *