Mit navn er Jesper Velling Pedersen og jeg ejer Golffitting4you. 

Jeg har spillet golf i en del år og begyndte straks at interessere mig for udstyrsdelen af golfspillet. Det stod hurtigt klart for mig, at der er masse af information at finde på nettet, diverse hjemmesider, diverse trænere, pro,er og ikke mindst reklamerne. Lige så hurtigt stod det klart for mig, at meget af denne information er modstridende og i mange tilfælde direkte forkert.

Jeg begyndte derfor at læse bøger skrevet af Ralph Maltby og Tom Wishon……….begge 2 amerikanere, der har stor erfaring indenfor custom club making og fitting.

Via nettet kom jeg i kontakt med Andrew Ash, ejer af Designer Golf i England. Han har arbejdet med custom club making og fitting i over 25 år. Han er en stor kapacitet indenfor området og har kunder fra hele Europa og har været brugt som skribent i flere engelske golfblade. Det har været en stor fornøjelse at deltage i de 2 kurser han tilbyder. Og det er vel at mærke kurser, hvor man er den eneste elev. Han tror ikke på kurser, hvor man er 15 – 20 elever. Udover at få hjemmearbejde for, så var der også overhøring og skriftlige prøver hver morgen. Ikke så meget for at give en karakter, men for at checke at stoffet var sunket ind og forstået. 

Det næste skridt mod at blive golf fitter var at få et kursus i FlightScope X2 Elite launch monitor, som jeg havde erhvervet mig. Det blev naturligt nok hos Jef Carr, der havde solgt maskinen til mig og som er den europæiske repræsentant for FlightScope i Europa. Igen blev det et kursus, hvor kun jeg deltog og dermed havde maksimal udbytte ud af.

Mit studio på Krunderupparken 48 i Holstebro har:

  • værksted
  • moderne fitting udstyr
  • stort slagbur med Flight Scope X2 Elite. Her er også mulighed for at teste sandwedge.
  • putter fitting
  • et stort batteri af testskafter og heads fra Nippon, Hiskei og GrindWorks
  • demokøller og jern

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
CV:
MAT/FYS student Ringkøbing Gymnasium
Pilot i Flyvevåbnet, RDAF. Uddanet i USA på ENJJPT. Fløjet F-35 Draken, F-16 og F-16 instruktør, T-17 samt T-17 instruktør.
Luftkaptajn Maersk Air. Boeing 737.
Luftkaptajn Easy Jet. Boeing 737 og Airbus 320.
Luftkaptajn Jettime. Boeing 737. Nuværende job på deltid.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *