Hvad er PlaneSwing?

PlaneSwing er svingtræneren, der giver hurtige og fantastiske resultater og ikke mindst indarbejder muskelhukommelse.

PlaneSwing systemet tilbydes til alle golfspillere, golfklubber, PRO'ere og klubber med begynderforløb. PlaneSwing kan fint stå i en garage. Stilles op og pakkes sammen på mindre end 5 minutter.

PlaneSwing er udviklet af Tony Clark, der har spillet golf på højt plan i mange år og udover sin forretning også arbejder som meget anerkendt PRO både i England og udlandet.

Tony udtaler:

“If you visit any golf website that tells you that the golf swing is a complex biomechanical movement, log off QUICK! They may have a different agenda and are simply trying to confuse you.
Actually it’s a very simple movement and the human body, in the correct posture, is perfectly built to swing a golf club resulting in a powerful and repeatable swing, pain free!”
Tony Clark, Owner/CEO PlaneSWING Golf

PlaneSwing træner dig i at svinge på et og samme plan. Dit tilbagesving og fremsving forbliver på samme korrekte plan. Du mærker hvilke muskler og muskelgrupper, der skal bruges og disse muskler opbygger hukommelse. Bare 10 minutters træning med SwingPlane giver positivt resultat.

PlaneSwing systemet består af en kraftig indstillelig stålring, en Long PowerSLIDER, en PlaneCHECKER, en PlaneGuide og en Stance Alignment Mat. Man indstiller PlaneSwing ved hjælp af den kalibrerede teleskopstang og PlaneGUIDE, så den passer til dit sving.

PlaneSwing kan bruges af alle. Kvinder, mænd, senior, børn, højre- og venstrehåndet.

PlaneCHECKER er en blot en lille metalstang med en gul bold, der sættes i butt-end på PowerSLIDEREN. Det er en simpel, men genial lille konstruktion, der viser, om du svinger ON PLANE specielt ved toppen af svinget og i dit follow-through, men også meget brugbar, når man laver svingøvelser til f.eks. kl. 9 og kl. 3 positionerne.

Kom til Golffitting4you for at få PlaneSwing demonstreret. Prøv den og find ud af, at det er en "TRUE SWING PLANE TRAINER." Du vil ikke blive skuffet.