SINGLE LENGHT GOLFSÆT

posted in: Uncategorized | 0

Noget af det nyeste indenfor golf er jern, hybrid og fairway køller med samme længde. Det er sådan set ikke nyt. Man forsøgte sig tilbage i midtfirserne, men konceptet var forud for sin tid. Bryson de Chambeau har så skabt interesse for ideen igen med bla. flere store sejre og at han gået fra at være amatør til at blive professionel. 

Hos Golffitting4you synes vi, at ideen er genial. Til at begynde med kom jernsættet som single lenght, men nu er det muligt at få både hybrider og fairways i single lenght. Et sving til din driver og et andet sving til resten..........det er genialt. 

Der er mange meninger om single lenght og der er mange følelser i diskussionen om single lenght er smart. Kritikerne siger, at man med single lenght slår for langt med de "korte jern"; "scores irons" og at boldflugten og distancen bliver for lav og for kort med de "lange jern".

Hos Golffitting4you ser vi således på det: 

  • Hvis du i mange år har spillet med et tradionelt sæt og har et handicap under 25 og iøvrigt synes du slår fint med dine 6, 5, 4 og evt. 3-jern, så er single lenght nok ikke dig.
  • Hvis du derimod har problemer med de lange jern, ikke spillet så mange år eller evt. lige er begyndt og dit handicap ligger over 25 og bare ikke vil længere ned, så er single lenght klart et forsøg værd.
Derfor har Golffitting4you lavet et single lenght sæt, som du kan låne kvit og frit i en uges tid. Vi ønsker ikke, at du skal bruge flere tusind kroner på et sæt, hvor du er i tvivl om ideen bag. Kontakt hos og hør nærmere.

Sættet vi låner ud er med Pinhawk Single Lenght hoveder fra lob wedge til 4-hybrid. Skafterne er i regular flex og længde på 37,0 inches.

Her har Golffitting4you lavet en kombination af single lenght og traditionel. Sættet består af 7 jern og 1 hybrid........alle single lenght. Derefter en fairway kølle og sluttelig en driver. Han skal bruge 3 forskellige sving og han har kun rosende ord at sige om sættet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *